Forum mieszkańców miasta Invidia
Witam serdecznie wszystkich mieszkańców Władze miasta powołały mnie do roli skarbnika i uczyniły osobą odpowiedzialną za ściąganie podatków. Aby nie obciążyć zbytnio Waszych kieszeni, a tym samym zapewnić miastu stały dopływ gotówki na rozbudowę, ustanowiono nowe obowiązujące tu prawo:
KAŻDY MIESZKANIEC ZOBOWIĄZANY JEST DO COTYGODNIOWEJ OPŁATY PODATKU W WYSOKOŚCI USTALONEJ PONIŻSZYM WZOREM:
WYSOKOŚĆ WPŁATY = TWÓJ POZIOM POSTACI POMNOŻONY PRZEZ 10
(dla przykładu: ja mam poziom 21, wpłacę zatem 210$)
Opłaty należy uiszczać od piątku do niedzieli. Czas wpłat został wydłużony na korzyść mieszkańców, aby każdy miał szanse zebrać odpowiednią kwotę. O terminie wpłat będę przypominała osobiście, sprawdzajcie skrzynkę pocztową Karą za uchybianie się od obowiązku płacenia będzie usunięcie z miasta.
Podatkami naturalnie zajmuje się magdusiack
by magdusiack
copyright by Peciąto
Ostatnio edytowany przez Peciątko (2009-03-13 22:34:18)
Mieszkaniec
Peciątko napisał:
Witam serdecznie wszystkich mieszkańców
Władze miasta powołały mnie do roli skarbnika i uczyniły osobą odpowiedzialną za ściąganie podatków. Aby nie obciążyć zbytnio Waszych kieszeni, a tym samym zapewnić miastu stały dopływ gotówki na rozbudowę, ustanowiono nowe obowiązujące tu prawo:
KAŻDY MIESZKANIEC ZOBOWIĄZANY JEST DO COTYGODNIOWEJ OPŁATY PODATKU W WYSOKOŚCI USTALONEJ PONIŻSZYM WZOREM:
WYSOKOŚĆ WPŁATY = TWÓJ POZIOM POSTACI POMNOŻONY PRZEZ 10
(dla przykładu: ja mam poziom 21, wpłacę zatem 210$)
Opłaty należy uiszczać od piątku do niedzieli. Czas wpłat został wydłużony na korzyść mieszkańców, aby każdy miał szanse zebrać odpowiednią kwotę. O terminie wpłat będę przypominała osobiście, sprawdzajcie skrzynkę pocztowąKarą za uchybianie się od obowiązku płacenia będzie usunięcie z miasta.
Podatkami naturalnie zajmuje się magdusiack
by magdusiack
copyright by Peciąto
Od piątku a nie od poniedziałku ?
Ostatnio edytowany przez Bartek1599 (2009-03-21 19:43:22)
Mi się coś wydaje, że od piątku, żeby łatwiej jej było zliczać kasę wpłaconą przez mieszkańców. Ale z resztą... Niech ktoś jej powie o forum, niech się zaloguje i sama nam powie